DE TRE PRINCIPPER - ONLINE KURSUS

Næste kursus starter efteråret 2022

De tre principper er et online kursus, som jeg laver sammen med Belinda Donkin.

Det er et kursus for dig, der har lyst til at ​få skovlen under din angst, stress, depression eller overtænkning uden at skulle bruge viljestyrke eller kæmpe for det. Kurset er også for dig, der bare har lyst til at få mere glæde og lethed i livet.  

Du skal gøre mindre - ikke mere - for at få det godt

I løbet af de 6 uger kurset varer, vil du opleve en helt ny måde at forstå dine tanker og følelser, verden og dig selv på. Du vil forstå, hvordan du (uskyldigt) er kommet til at bruge dine tanker og følelser til at skabe og fastholde negative oplevelser med - og hvordan det heldigvis er muligt at gøre mindre af det.

Tanker er ikke en afspejling af virkeligheden - men fordi du føler dine tanker, så kan de virke meget virkelige og sande. På den måde kan du let bliver fanget i din egen tankeskabte oplevelse. 

På kurset vil du vil opdage, hvordan du stille og roligt vil få roen og glæden i dit liv tilbage, når du ikke længere "løber efter" eller tillægger de negative tanker så stor betydning. 

 

DU SKAL IKKE GØRE NOGET - BARE DELTAGE OG LYTTE

På kurset får du ikke værktøjer, som du skal øve dig på eller startegier, som du skal huske. Faktisk er kursets budskab at du skal gøre meget mindre med din tænkning end du hidtil har gjort - og at det vil hjælpe dig med at finde tilbage til dig selv og få det godt igen. 

Det er tid til at læne dig lidt tilbage og gøre meget minde end du nogensinde har gjort før. Det er tid til at finde hjem til den du er- inde bag ved alt overtænkningen. 

De 3 principper - Anne Stærk Dickenson.j
Anne-og-Belinda_800px.png

PRAKTISK INFORMATION

 

Næste online kursus starter efterår 2022

Datoer: Kommer  

Tidspunkt: Kommer

Sted: Online - du modtager link til Zoom*

Pris: 1500,- for alle 6 kursusgange

*Alle gangene bliver optaget. Du har adgang til dem 1 måned efter forløbets afslutning. 

DIT SELVHELBREDENDE SIND

Kurset er inspireret af bogen “Dit selvhelbredende sind” af psykolog Mette Louise Holland. Bogen beskriver enkelt og fint, hvordan alle mennesker er designet med en indbygget sundhed, der altid er intakt. 

Selvhelbredende sind.jpg