DE TRE PRINCIPPER - ONLINE KURSUS

Et online kursus i "De tre principper" lyder ikke som noget særligt. Men det er det.

Det har vendt rundt på hele min verden: Op er ned og ned er op. Og aldrig har jeg oplevet noget, der har været så værdifuldt, hverken som privatperson eller som psykolog. Derfor har jeg lavet dette online kursus sammen med Belinda Donkin.

Næste dato for opstart er den 12. august 2021

Anne-og-Belinda_800px.png

 

 

DU SKAL IKKE GØRE NOGET - BARE DELTAGE OG LYTTE

De 3 principper er ikke en metode. Der er heller ikke værktøjer du skal øve dig på, strategier du skal huske eller ting du skal undgå. Du skal bare deltage og lytte. 

De tre principper er en helt enkelt forståelse af, hvordan vores sind fungerer, og hvordan vi skaber vores oplevelser. 

 

Det er for dig der har lyst til at se angst, stress, depression, overtænkning, OCD eller PTSD i et helt nyt perspektiv. Eller til dig, som bare har lyst til at skulle gøre mindre for at få det bedre. 

PRAKTISK INFORMATION

 

Du kan være med, uanset om du bor i Nørre Snede, Rønne, København eller i udlandet – du skal bare have en stabil internetforbindelse.

Alle kursusgangene bliver optaget så du har mulighed for at se dem, lige når det passer dig, eller hvis du er forhindret i at deltage en aften.

DIT SELVHELBREDENDE SIND

 

Kurset er inspireret af bogen “Dit selvhelbredende sind” af psykolog Mette Louise Holland. 

Bogen beskriver hvordan alle mennesker er designet med en indbygget sundhed, der altid er intakt. Det betyder også, at du allerede er okay, som du er.