DE TRE PRINCIPPER - RETREAT

Indsigt med udsigt

De 3 Principper weekendretreat d. 7-8. maj 2022

- for kvinder

Har du lyst til at bruge lidt tid på stille fordybelse i De 3 principper, så har du nu mulighed for at forkæle dig selv med en weekend i foråret, hvor vi mødes omkring forståelsen. 

 

”Indsigt med udsigt” er en time out for kvinder. 

En weekend med undervisning, nærvær, ro, god mad og hyggeligt samvær. Glæd dig til en weekend på Ådalens Kursuscenter, der ligger helt vidunderligt på kanten af et naturskønt istidslandskab ved Issefjorden.

 

Udgangspunktet for undervisningen er De 3 Principper. I løbet af weekenden vil der desuden være mulighed for ligge i blød i blid yoga, lære hjertemeditation og lytte til musik i naturen.

HVEM ER VI?

Underviserne hele weekenden er Psykolog Anne Stærk Dickenson og psykoterapeut Belinda Donkin

Yogainstruktør er Hanne Vibe Andreasen.

IMG_0925.jpg
IMG_0927.jpg
IMG_0949.jpg
IMG_0937.jpg

PRAKTISK INFORMATION

 

Dato: 

Den 7-8. maj 2022

 

Tid:

Lørdag fra kl. 10.00 til søndag kl. 16:00.

Indtjekning på værelserne fra lørdag kl. 9.30

Sted:

Ådalens Kursuscenter, Kyndeløse Strandvej 22

4070 Kirke Hyllinge 

Forplejning: 

Frokost og aftensmad lørdag, samt morgenmad og frokost søndag. Alt mad er vegetarisk. Vi sørger desuden for te, kaffe, isvand og snacks i løbet af de to dage. Vin, øl og sodavand kan tilkøbes.

Værelser: 

Der er 13 sengepladser på Ådalens Kursuscenter.

De er fordelt på 3 enkeltværelser, 2 dobbeltværelser, samt 3 værelser med 3 senge. Der er også mulighed for at overnatte hjemme, hvis du bor i  nærheden. Der er delt bad og toilet på gangen.

Tøj: 

Tag behageligt tøj på – og medbring yogatøj (hvis du har lyst til at lave yoga) og praktisk tøj du kan bruge til en lille vandring i den smukke natur i Ådalen. Er du til et koldt havdyp, så medbring badetøj. 

Pris:  

Kr. 2.700, - med overnatning
Kr. 2.300, - uden overnatning

Tilmelding: 

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til belinda@heartteam.dk med dine kontaktoplysninger, samt ”Retreat” i menulinjen. 

Derefter modtager du en faktura på kr. 1.000, - (dit depositum), der sikrer dig en plads på retreatet. Én måned før kursusstart får du en faktura på restbeløbet.