top of page

INDIVIDUEL SPARRING - VIRKSOMHEDER

Individuel sparring til dig som leder

I mine samtaler med dig som leder vil jeg have ét fokus. Det er at hjælpe dig med at forstå de grundlæggende mekanismer bag det menneskelig sind.

Alle mennesker kender til følelsen af at være mentalt stresset eller presset. Ingen er i ro hele tiden. Men der er stor forskel på hvor hurtigt vores sind vender tilbage til sin naturlige balance og klarhed - og den faktor, som har størst betydning for det, er vores forståelse af, hvordan sindet fungerer. 
 

Det har betydning både for dig som privatperson og for din organisation, hvis du møder livet og dit arbejde fra mere mental ro og overskud.

Hvem er sparring relevant for?

Du behøver ikke at være presset eller stresset for at have lyst til at forstå dig selv, og hvordan din sind fungerer. 

 

En dybere forståelse hæver bare niveauet for dit potentiale, din præstation og din trivsel - uanset dit udgangspunkt fra start. 

Vi mødes i en dialog, hvor du har kendskab til dig selv, din faglighed og din organisation - og jeg har kendskab til de fundamentale principper bag det at fungere som menneske.  

Hvordan foregår det?

Vi tager udgangspunkt i din hverdag og dine tanker, men i stedet for at fokusere på indholdet og rode rundt i tankerne, så løfter vi os op og se på dit forhold til tankerne. Jeg hjælper dig med at se, hvornår du bruger din tænkning konstruktivt og hjælpsomt, og hvornår du ubevidst kommer til at stresse dig selv med din tanker. 

Det hjælper dig med at se og erfare, at du kan møde svære omstændigheder fra et roligt sted. 

Individuel sparring til en af dine medarbejdere

Individuel sparring med fokus på at forstå det menneskelig sind er relevant uanset som du er topleder eller medarbejder. Uanset om du er på job eller privat derhjemme.

Mekanismerne bag din trivsel og mentale klarhed er de samme - og en dybere forståelse kan give afgørende indsigter, der forandrer dit liv. 

Har du medarbejdere, som du oplever vil have glæde af det, enten for at få et mindre stresset sind, for at fastholde trivsel eller for at understøtte vigtige processer, så kan et forløb med sparring være relevant for vedkommende. 

Hvad er succes?
Det definerer vi selv. Men rummer vores definition på succes ikke lykke og tilfredshed, så mangler der noget centralt.

DSC_0595-01_edited.jpg

Det er det mest værdifulde jeg kan give dig som leder og menneske: En forståelse, som hjælper dig med at komme hurtigere tilbage til et klart og rolig sind.

SAMTALER FYSISK ELLER ONLINE

 

Rent geografisk er jeg placeret i Viby J udenfor Aarhus. Det er her, at jeg har mine fysiske samtaler, men jeg har også mulighed for at have samtaler online.

Happiness leads to succes more often than succes leads to happiness

bottom of page