top of page

GRUPPEPROCESSER

At spille hinanden gode. 

Noget af det vigtigste man kan gøre i en organisation er at spille hinanden gode. Det gælder også i en gruppe 

 

Jeg har haft mere end 500 personer, der har deltaget i et gruppeforløb hos mig i løbet af de sidste fem år. Det har givet mig så stor respekt for, hvad det at være i et fællesskab kan have af betydning og skabe af forandring. 

I grupperne har jeg fokus på de grundlæggende principper for, hvordan vi mennesker fungerer. Det betyder, at det ikke kommer til at handle om dig eller mig. Det bliver ikke personligt. I stedet 

 

 

Fælles sprog i organisationen.

Stress - Anne Stærk Dickenson.jpg

HVORDAN FUNGERER ET GRUPPEFORLØB?

Du kan booke et gruppeforløb til din organisation, hvis du har en gruppe medarbejdere, som du gerne vil 

Jeg kommer til jer. 

Jeg skræddersyr altid forløbet efter aftale, så det passer til jeres behov. 

 

Men mine overordnede retningslinjer er, at en optimal gruppestørrelse er på 8-12 deltagere, og at det er vigtigt at mødes  

Du kan mærke dine stressede tanker som fysiske fornemmelser i kroppen. Det er normalt, men kan opleves skræmmende og ubehageligt. De vil falde til ro igen.

De 3 principper - Anne Stærk Dickenson.j

ET EKSEMPEL PÅ DET UPERSONLIGE

 

Oplevelsen af utilstrækkelighed

Det er ens for os alle, at hvis vi har tanker om ikke at være gode nok eller ikke at præstere nok, så oplever i en grad ad usikkerhed. Det er ikke personligt. Alle kan have den tanke. 

Følelsen af utirlstrækkelighed er uafhængig af konteksten. Vi kan altså føle os forkerte og ikke gode nok uanset om andre synes, at vores præstation er helt okay. 

Løsning: Finde tilbage til mentale ro, lade tanker slippe. 

1) I det øjeblik tankerne falder til ro, så slipper følelsen af utilstrækkelighed også og vi får måske konkakt til, at vi inderst inde egentlig godt ved, at vi gør det godt nok. 

2) Tankerne falder til ro. Du er okay

 

 

DU ER LIGE SOM ALLE OS ANDRE DESIGNET TIL AT FINDE RO OG GLÆDE

GRUPPEFORLØB OM STRESS

 

Jeg har afholdt rigtig mange gruppeforløb de sidste år - og en ting går igen: Deltagerne er altid positivt overraskede og meget glade for at de netop valgte gruppe.

I forløbet har vi fokus på, hvordan vi let kan komme til at bruge vores tænkning på en uhensigtsmæssig måde, så vi skaber og vedligeholder følelsen af stress. En bedre forståelse for dette vil hjælpe dig til at få mere ro og glæde i hverdagen og dit arbejdsliv.

bottom of page