top of page

DE TRE PRINCIPPER - GRUPPEFORLØB

Gruppeforløb i De Tre Principper:

Forstå dit din - find tilbage til din energi og indre ro! 

Gruppeforløbet er til dig, der gerne vil opleve større mental ro, livsglæde og energi i din hverdag. Det er til dig, der har smagt på De Tre Principper og har lyst til mere. 

Du kan deltage både, hvis du døjer med stress, angst eller lignende, men du kan også sagtens deltage selvom du har det godt. En dybere forståelse løfter os alle. Uanset dit aktuelle trivselsniveau, så kan du få det bedre. 

Gruppeforløb i De tre Principper - hvad får du?

Formålet med gruppeforløbet er at give dig en helt ny forståelse af dig selv - og hvordan din sind fungerer.

Vi skal se nærmere på de misforståelser, som er med til at skabe din oplevelse af stress, angst, lavt selvværd og lignende. De skal punkteres, så du kan få det godt igen. 

En dybere forståelse af de tre principper kan transformere dit liv. Det kan gøre hele forskellen, fordi du med en dybere forståelse helt intuitivt vil begynde at skabe en lettere og lysere oplevelse af livet.

DIT SELVHELBREDENDE SIND

Selvhelbredende sind.jpg

Kurset er inspireret af bogen “Dit selvhelbredende sind” af psykolog Mette Louise Holland.

Det forventes derfor, at du har læst bogen forud for forløbet.

Temaer i gruppeforløbet

  • Du oplever altid kun dine tanker i nuet

  • Dit sind falder til ro af sig selv

  • Du er ikke gået i stykker

  • Dine følelser guider dig perfekt

  • Kom i sync med livets energi

Hvorfor gruppeforløb i De Tre Principper?

Gruppeforløb kan noget helt særligt.

 

Det er meget lettere at opdage, hvordan vi alle fungerer ens, når vi er en del af et fællesskab. Der opstår typisk en forbundethed og tillid i gruppen, som kan skabe fundamentet for forandring på en anden måde en 1:1 samtaler. Vi kan spejle os i andres indsigter og får en dybere forståelse af vores menneskelige design, når vi ser på det sammen med andre.

Mange kan blive usikre ved tanken om et gruppeforløb. Det er uvant, og vi kan få en masse forestillinger om ikke at passe ind. Men det paradoksale er, at det netop er det, som de fleste fremhæver som den største gave ved at deltage i et gruppeforløb - de får lov at opleve, hvordan de er helt okay og at det har overraskende stor betydning at være en del af et fællesskab, hvor vi ser på, hvordan vi alle er ens. Det skaber forbundethed og mental ro.   

Priser og det praktiske

 

Prisen er 4500 kr. 

Du får altså mere for pengene i et gruppeforløb, da prisen er 360 kr./time. Det er muligt at betale i rater, ligesom der er mulighed for tilskud ved Sygesikring Danmark.  

Online gruppeforløb afholdes via Zoom, mens de fysiske gruppeforløb afholdes på Ryesgade 29, 3. tv., 8000 Aarhus C.

I efteråret afholdes de fysiske gruppeforløb på adressen: Viby Torv 4, 2. th, 8260 Viby J. 

Hvad siger tidligere deltagere:

"Jeg har gennem forløbet lært at se på livet med et mere roligt sind, og det har givet mig meget mere overskud i hverdagen og de mennesker, jeg er omgivet af. Det har været en gave."  

eller

"Jeg har fået virkelig meget ud af at dele mine indsigter og høre andres indsigter. Når jeg føler mine tanker er ved at tage magten, er der næsten altid en sætning eller et billede fra vores snakke, der popper op og kan give ro og få mig ud af den nedadgående tankespiral, jeg var fanget i.  

hamsterhjul, uden logo.jpg
bottom of page