DE TRE PRINCIPPER - GRUPPEFORLØB

NYE GRUPPER STARTER TORSDAG D. 25. AUGUST

Du kan enten være i livet - eller i dine tanker om livet. Det første er det sjoveste.   

Dette gruppeforløb er til dig, som gerne vil opdage, at livet kan føles let og ubesværet. Som gerne vil tænke mindre over alting - og i stedet opleve at du kan være mere tilstede og i flow med livet.  

Gruppeforløbet er online og tager med udgangspunkt i den forståelse som hedder De tre Principper. Du kan både deltage hvis du er helt ny i forståelsen eller hvis du har været i forståelsen i noget tid. Det vigtigste er, at du har lyst at få en dybere forståelse - og få det koblet mere konkret til din hverdag. Gruppen er en mulighed for at få svar på alle de spørgsmål, som typisk dukker op, når man begynder at kigge i den her retning.   

Undervejs i forløbet bringer jeg emner og perspektiver i spil, men indholdet bliver også i høj grad til som en del af det flow og den energi, som der skabes i den enkelte gruppe.

Det er er vigtigt for mig, at der er plads til at dele indsigter og at du kan få svar på de spørgsmål, som du fylder hos dig - ligesom det ofte kan have stor betydning også at høre andres erfaringer fra det levede liv. Gruppen er derfor lille, så der er tid og plads til den enkelte. 

Hvad siger tidligere deltagere: 

"Efter forløbet har jeg fået en anden ro, en ny forståelse af tankers natur og et multiværktøj, der har ændret mit liv. Min varmeste anbefalingDeltager  

"Jeg har gennem forløbet lært at se på livet med et mere roligt sind, og det har givet mig meget mere overskud i hverdagen og de mennesker, jeg er omgivet af. Det har været en gave"  Deltager  

Fysisk gruppeforløb om stress med udgangspunkt i De tre Prncipper 

De tre principper tilbyder en helt ny forståelse af stress​ - og dermed også en helt ny løsning på at finde tilbage til overblik og ro.

I gruppen bliver du introduceret til, hvordan vi mennesker hele tiden oplever vores tanker i nuet. Eller sagt på en anden måde så oplever vi øjeblik for øjeblik det, som vi tænker på.

 

Hvis du hele tiden går rundt med stressende tanker, så vil du meget naturligt opleve stress. I det øjeblik dit sind falder mere til ro, så vil  dine følelser og krop også falde mere til ro. 

I gruppen stiller vi skarpt på, hvordan du mere og mere kan opleve at være i ro i nuet. Vores nu er alt, der er.

 

Hvis du er i ro i nuet, så vil du være i ro i livet!  

I gruppen kommer også til at snakke om, hvordan mange kommer til at overhøre deres indre sundhed. Vi får ikke sagt fra. Det sker i situationer, hvor vi med vores tænkning får overbevist os selv om, at der ikke er anden mulighed end at fortsætte. 

​I det øjeblik vi begynder at forstå den betydning vores tænkning har for vores oplevelse af stress, så ændrer hele vores forståelse sig - og vi begynder at kunne gennemskue den mekanisme, som ligger bag følelsen af stress.

 

Det kan have enorm betydning for vores liv. ​

ONLINE FORLØB - DE TRE PRINCIPPER 

Næste gruppe starter torsdag d. 25. august  

Omfang: Vi mødes 5 gange á 2 timer

Hvornår: Torsdage fra kl. 9.00-11.00

Datoer: 25.8, 1.9, 8.9, 15.9 og 22.9      

Hvor: Online 

Pris: Forløbet koster 3000 kr. Der er max 8 deltagere.

Spørgsmål eller tilmelding:

Send mail på mail@annestaerk.dk eller ring til mig på 51346664. 

hamsterhjul, uden logo.jpg

FYSISK FORLØB - DE TRE PRINCIPPER   

Næste gruppe starter efterår 2022  

Omfang: Vi mødes 5 gange á 2 timer

Hvornår: Kommer

Datoer: Kommer  

Hvor: Kommer

Pris: Forløbet koster 3000 kr. Der er max 8 deltagere.

Spørgsmål: Send mail på mail@annestaerk.dk eller ring til mig på 51346664. 

DIT SELVHELBREDENDE SIND

Selvhelbredende sind.jpg

Kurset er inspireret af bogen “Dit selvhelbredende sind” af psykolog Mette Louise Holland.

Det forventes derfor, at du har læst bogen forud for forløbet.