top of page

DE TRE PRINCIPPER - GRUPPEFORLØB

Du kan enten være i livet - eller i dine tanker om livet. Det første er det sjoveste.   

Dette gruppeforløb er til dig, som gerne vil opdage, at livet kan føles let og ubesværet. Som gerne vil tænke mindre over alting - og i stedet opleve at du kan være mere tilstede og i flow med livet.  

Gruppeforløbet er online og tager med udgangspunkt i den forståelse som hedder De tre Principper. Du kan både deltage hvis du er helt ny i forståelsen eller hvis du har været i forståelsen i noget tid. Det vigtigste er, at du har lyst at få en dybere forståelse - og få det koblet mere konkret til din hverdag. Gruppen er en mulighed for at få svar på alle de spørgsmål, som typisk dukker op, når man begynder at kigge i den her retning.   

Undervejs i forløbet bringer jeg emner og perspektiver i spil, men indholdet bliver også i høj grad til som en del af det flow og den energi, som der skabes i den enkelte gruppe.

Det er er vigtigt for mig, at der er plads til at dele indsigter og at du kan få svar på de spørgsmål, som du fylder hos dig - ligesom det ofte kan have stor betydning også at høre andres erfaringer fra det levede liv. Gruppen er derfor lille, så der er tid og plads til den enkelte. 

Tidligere deltager

"Jeg blev meget positivt overrasket over, hvor godt det fungerer at deltage i online gruppe forløb om 3p. Men glemmer lynhurtigt, at man er på skærm, og snakken glider bare frit. Jeg har fået virkelig meget ud af at dele mine indsigter og høre andres indsigter. Når jeg føler mine tanker er ved at tage magten, er der næsten altid en sætning eller et billede fra vores snakke, der popper op og kan give ro og få mig ud af den nedadgående tankespiral, jeg var fanget i.  

ONLINE ELLER FYSISK GRUPPE

Gruppestart - dato for efterår 2023 kommer

Omfang: Vi mødes 6 gange á 2 timer

Hvornår: Efterår 2023

Datoer: Efterår 2023  

Hvor: Fysisk og online 

Pris: Forløbet koster 3000 kr. Der er max 8 deltagere.

Spørgsmål eller tilmelding:

Send mail på mail@annestaerk.dk eller ring til mig på 51346664. 

Tidligere deltager:

"Jeg har gennem forløbet lært at se på livet med et mere roligt sind, og det har givet mig meget mere overskud i hverdagen og de mennesker, jeg er omgivet af. Det har været en gave."  

hamsterhjul, uden logo.jpg

DIT SELVHELBREDENDE SIND

Selvhelbredende sind.jpg

Kurset er inspireret af bogen “Dit selvhelbredende sind” af psykolog Mette Louise Holland.

Det forventes derfor, at du har læst bogen forud for forløbet.

bottom of page