top of page

DE TRE PRINCIPPER - GRUPPEFORLØB

NYT GRUPPEFORLØB: Mandag d. 13. marts kl. 14-16 (online)

Du kan enten være i livet - eller i dine tanker om livet. Det første er det sjoveste.   

Dette gruppeforløb er til dig, som gerne vil opdage, at livet kan føles let og ubesværet. Som gerne vil tænke mindre over alting - og i stedet opleve at du kan være mere tilstede og i flow med livet.  

Gruppeforløbet er online og tager med udgangspunkt i den forståelse som hedder De tre Principper. Du kan både deltage hvis du er helt ny i forståelsen eller hvis du har været i forståelsen i noget tid. Det vigtigste er, at du har lyst at få en dybere forståelse - og få det koblet mere konkret til din hverdag. Gruppen er en mulighed for at få svar på alle de spørgsmål, som typisk dukker op, når man begynder at kigge i den her retning.   

Undervejs i forløbet bringer jeg emner og perspektiver i spil, men indholdet bliver også i høj grad til som en del af det flow og den energi, som der skabes i den enkelte gruppe.

Det er er vigtigt for mig, at der er plads til at dele indsigter og at du kan få svar på de spørgsmål, som du fylder hos dig - ligesom det ofte kan have stor betydning også at høre andres erfaringer fra det levede liv. Gruppen er derfor lille, så der er tid og plads til den enkelte. 

Hvad siger tidligere deltagere: 

"Efter forløbet har jeg fået en anden ro, en ny forståelse af tankers natur og et multiværktøj, der har ændret mit liv. Min varmeste anbefalingDeltager  

ONLINE EFTERMIDDAGSGRUPPE

Gruppestart mandag d. 13. marts 2023

Omfang: Vi mødes 6 gange á 2 timer

Hvornår: Mandage fra kl. 14.00-16.00

Datoer: 13.3, 20.3, 27.3, 3.4, påske, 17.4 & 24.4   

Hvor: Online 

Pris: Forløbet koster 3000 kr. Der er max 8 deltagere.

Spørgsmål eller tilmelding:

Send mail på mail@annestaerk.dk eller ring til mig på 51346664. 

"Jeg har gennem forløbet lært at se på livet med et mere roligt sind, og det har givet mig meget mere overskud i hverdagen og de mennesker, jeg er omgivet af. Det har været en gave"  Deltager  

hamsterhjul, uden logo.jpg

DIT SELVHELBREDENDE SIND

Selvhelbredende sind.jpg

Kurset er inspireret af bogen “Dit selvhelbredende sind” af psykolog Mette Louise Holland.

Det forventes derfor, at du har læst bogen forud for forløbet.

bottom of page