top of page

FÅ KROPPEN I RO

Kroppen stræber altid mod balance og ligevægt. 

 

Din krop er designet til at passe på dig og sørge for, at du har det godt - og den laver konstant små tilpasninger for, at du bevarer dit bedste udgangspunkt for at navigere relevant i verden. Den er unik til sit arbejde - men derfor kan vi godt hjælpe den lidt! 

 

EN KROP I BALANCE GIVER MENTALT OVERSKUD

En krop i harmoni har nemlig ikke kun betydning for din fysiske trivsel - den giver dig også de bedste betingelser for et stille sind og mere mentalt overskud. 

 

En krop i harmoni er kendetegnet ved, at dit hjerte slår roligt og harmonisk. Vi ved nemlig, at en harmonisk hjerterytme er en vigtig biologisk markør for, at dit nervesystem er i balance og at de forskellige fysiologiske systemer er synkroniseret og samarbejder optimalt. 

 

En rolig og harmonisk hjerterytme betyder også, at dit hjerte sender beroligende signaler til din hjerne, så du lettere kan tænke klart, nuanceret og kreativt. 

 

HJÆLP DIN KROP PÅ VEJ 

Du kan bruge din vejrtrækning til at få en harmonisk hjerterytme - og på den måde give kroppen et hjælpsomt skub tilbage mod mod balance og ligevægt. 

 

Jeg har i de seneste år arbejdet med en videnskabelig baseret metode, der kaldes biofeedback. Det unikke ved denne metode er, at du hele tiden får feedback fra din krop og dit hjerte, sådan at du kan følge med i, hvornår det lykkes dig at at få dit hjerte til at slå roligt og harmonisk.  

 

Du kan helt enkelt lære at bringe din krop i balance - og visuelt se effekten på kroppen på din telefon.

Ro i kroppen - Anne Stærk Dickenson.jpg

BLIV RINGET OP

 

Send mig dit telefonnummer, så ringer jeg dig op til en uforpligtende snak.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

BIOFEEDBACK STARTPAKKE

 

Kom godt i gang og køb en startpakke, som indeholder min bog om biofeedback, en sensor og en introtime. 

Psykolog_Anne_Staerk_Dickenson_bog.jpg
sensor.jpg
Online behandling - Anne Stærk Dickenson
bottom of page