top of page

KOHÆRENS - At leve livet fra et let sted

Kohærens - at være i sync med sig selv og livet

Jeg har talt med mange klienter, som har følt sig styret af deres fortid eller bestemte traumatiske hændelser - og som har haft et stort ønske om at blive fri af den, så de kan få det liv, som de gerne vil. 

 

Det kan lyde paradoksalt, men vi kommer ofte til at holde liv i fortiden i vores forsøg på at slippe den. Vi kommer simpelthen til at give fortiden så meget tid og opmærksomhed, at den bliver ved med at fylde i vores liv. Problemet er ikke fortiden, men at vi i nuet bliver ved med at tænke på fortiden. 

FORTIDEN ER OVERSTÅET

Vi taler ofte om fortiden som noget solidt, der har magt til at ødelægge vores liv. Det har den ikke. Fortiden er fortid. Den er overstået. Den er forbi. Den eneste måde den kan eksistere på er som tanker og reaktioner i nuet. 

 

Vi kan ikke styre vores tanker og følelser, og derfor kan negative tanker og følelser om fortiden sagtens dukke op. Det kan opleves voldsomt ubehageligt, når det sker. Men du behøver ikke gøre noget ved dem, når de kommer på besøg. Dine tanker og følelser er midlertidige og hele tiden i bevægelse. De forsvinder af sig selv igen. 

“Traumatiske oplevelser var virkelige, da de skete. 

Nu eksisterer de kun som erindringer i vores bevidsthed”

Sydney Banks

Dine oplevelser har selvfølgelig været virkelige og reelle. De har været en del af dit liv og det, som du har oplevet. Det vigtige er at hjælpe dig, så du ikke bruger mere tid og energi på de ubehagelige oplevelser end du behøver.  

 

Mand med hjerte.jpg

SAMTALER FYSISK ELLER ONLINE

 

Rent geografisk er jeg placeret i Viby J udenfor Aarhus. Det er her, at jeg har mine fysiske samtaler, men jeg har også mulighed for at have samtaler online.

BLIV RINGET OP

 

Send mig dit telefonnummer, så ringer jeg dig op til en uforpligtende snak.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

DU ER LIGE SOM ALLE OS ANDRE DESIGNET TIL AT FINDE RO OG GLÆDE

Rent fysiologisk viser din hjerterytme dig om du er kohærent - om dine fysiologiske systemer er synkroniseret og i harmoni med hinanden. En fysiologisk tilstand af kohærent er en tilstand af "aktiv ro". 

Er du følelsesmæssigt påvirket vil det vise sig i din hjerterytme. 

bottom of page