top of page

DE TRE PRINCIPPER - FOREDRAG 

Foredrag d. 15. nov: Hvordan hjælper jeg bedst mine børn?

Hvis der er noget, som betyder noget for os, så er det vores børn - og at de har det godt! Vi vil gøre alt for, at de trives.

Spørgsmålet er bare: Hvad kan og skal vi gøre?? Det er omdrejningspunktet for aftenens foredrag. 

Det er meget almindeligt, at vi søger svar og viden ude i verden, så vi ved, hvad vi skal gøre. Det er bare det, at det kan være hårdt arbejde og det kan føles som et utroligt tungt ansvar. Det kan føles som om, at det hele er op til os. Vi kan let blive fanget ind i overtænkning og bekymringer, fordi vi føler os nødsaget til at skulle tænke/læse/snakke os frem til den rigtige løsning.

De mange bekymringer og grublerier kan dræne os for energi og fjerne vores overskud - og så føles problemerne bare endnu større   

I forsøget på at hjælpe vores børn kommer vi let til at dræne os selv for overskud og energi med vores tanker. Sådan behøver det ikke at være. Til dette foredrag skal vi se på, ar der er en anden vej!

Vi skal se på hvordan du bevarer dit eget overskud i rollen som forældre, så du lettere kan være der for dit barn.

 

Hvis du selv har det godt, så vil du helt automatisk have mere overskud til at fornemme dit barn og gøre det, som der er brug for. Mange af de svar og løsninger som du søger ude i verden vil du intuitiv kunne fornemme indefra.

Det vigtigste vi som forældre kan gøre er selv at  trives - så har vi adgang til vores egen indre sundhed.

Denne aften skal vi snakke om børn og forældreskab ud fra en ny psykologisk forståelse, som giver håb og glæde og lethed. Jeg håber, at du har lyst til at være med!

PRAKTISK INFORMATION

 

November: Tirsdag d. 15.11.2022 

"De tre Principper - hvordan hjælper jeg bedst mine børn?"

Tidspunkt: Kl. 19.00-21.00

Sted: Lyngbygaard Golfklub, Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand 

Pris: 250 kr pr. gang

De 3 principper - Anne Stærk Dickenson.jpg
bottom of page